Uutiset

Poliisi kaipaa vihjeitä Keskustorin pahoinpitelyyn

Poliisi kaipaa vihjeitä Keskustorin pahoinpitelyyn

Sisä-Suomen poliisi pyytää vihjeitä, jotka liittyvät Tampereen Keskustorilla tapahtuneeseen pahoinpitelyyn.

Noin 60-vuotiasta tummiin vaatteisiin pukeutunutta miestä pahoinpideltiin Keskustorilla perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tapahtuma-aika on ollut 6.10.2018 kello 02.06 - 02.08. Tekopaikka on ollut Hämeenkadun eteläpuolella kohdassa, jossa taksit kääntyvät Hämeenkadulta taksitolpalle. Uhrin seurassa on ollut polkupyörää taluttava mies.

Pahoinpitelyn uhri menetti tajunsa ja jäi maahan makaamaan. Mies sai päähänsä erittäin vakavia vammoja ja hänen jääminen henkiin on epävarmaa. Uhria hoidetaan teho-osastolla.

Tapahtuma-aikaan Keskustorilla on ollut liikkeellä useita kulkijoita. Paikalle tulleen ambulanssin henkilöstölle on ainakin kaksi henkilöä tullut kertomaan uhrin joutuneen pahoinpitelyn kohteeksi. Miehet ovat poistuneet paikalta jättämättä yhteystietojaan.

Sisä-Suomen poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Tampereen poliisiin rikoksen selvittämiseksi. Yhteyttä pyydetään ottamaan numeroon 029 544 5317 tai sähköpostitse keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>