Uutiset

Viikonloppuinen pahoinpitely yhä selvittämättä

Viikonloppuinen pahoinpitely yhä selvittämättä

Poliisi tutkii edelleen pahoinpitelyä joka on tapahtunut noin kello 02.00 aikaan yöllä Tampereen keskustassa varhain lauantain puolella. Pahoinpitely tapahtui Keskustorin taksitolpan ja Hämeenkadun välisellä alueella. Pahoinpitelyn uhrilla, noin 60-vuotiaalla kaljuhkolla miehellä, oli tapahtumahetkellä vaatetuksena tumma ulkotakki, alla puvun takki ja punaruudullinen kauluspaita sekä tummat housut.

Pahoinpitelyssä uhrille on aiheutunut erittäin vakavat vammat, joiden vuoksi hänet on toimitettu sairaalahoitoon. Hänen tilansa on kriittinen. Epäillyn henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että alueella on ollut paljon ihmisiä ja myös silminnäkijöitä on ollut useita. Silminnäkijät eivät ole ilmoittautuneet poliisille. On selvinnyt, että epäilty on noin kolmekymmentävuotias tummahiuksinen, solakka mies, jolla on ollut yllään tumma takki. Takissa on ollut myös vaaleaa - mahdollisesti raitoja hihoissa tai kyljissä.

Uhrin seurassa on ollut mies, joka on taluttanut polkupyörää. Hän on joutunut myös käsirysyyn paikalla olleen nuoren miehen kanssa. Nuori mies saattaa olla itse epäilty tai epäillyn seurassa liikkunut pitkä mies. Miehet ajautuivat painissaan suojatielle ja ilmeisesti nuorempi sai painettua vanhemman miehen alleen. Mies on poistunut paikalta tämän jälkeen.

Loukkaantunutta on auttanut useampikin ihminen, mutta yhden todistajan mukaan paikalla oli ainakin nainen pukeutuneena "tumman pinkkiin takkiin. Lisäksi paikalla on ollut grilliruokaa syönyt n. 25-vuotias mies ja nuorehko ulkomaalaistaustainen mies, joka soitti hälytyskeskukseen. Molemmat miehet ovat olleet paikalla ambulanssin tuloon saakka ja he ovat kertoneet nähneensä kuinka loukkaantunutta miestä lyötiin.

Poliisi pyytää uudelleen tapahtuman silminnäkijöitä sekä tapahtumapaikalle jääneitä ihmisiä, joilla on vähäiseltäkin tuntuvia tietoja tapahtuneesta, ottamaan yhteyttä Tampereen poliisiin epäillyn rikoksen selvittämiseksi.

Vihjeet voi ilmoittaa poliisille puhelimitse numeroon 0295 445 317 tai sähköpostilla keskitettytutkinta@sisa-suomi@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>