Uutiset

Oletko nähnyt Kangasalta anastettua kaivinkoneen kouraa?

Oletko nähnyt Kangasalta anastettua kaivinkoneen kouraa?

Kangasalta anastettiin 9.-11.10.2018 välisenä aikana kettingillä sähkötolppaan kiinnitettynä ollut keltainen VAHVA KC21 -merkkinen kahmari eli kaivinkoneen koura, painoltaan noin 170 kiloa. Sisä-Suomen poliisin tietojen mukaan tekopaikka oli Katajatie 36 kohdalla.

Poliisi kaipaa vihjeitä ja tietoja varastetun omaisuuden sijaintipaikasta. Tiedot voi ilmoittaa soittamalla Pirkanmaan alueen vihjepuhelimen numeroon 0800-90022 tai sähköpostilla osoitteeseen tutkinta.kangasala@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>