Uutiset

Tampereen Keskustorin pahoinpitelyn uhri kuollut - poliisi kaipaa yhtä vihjeitä tekijästä

Tampereen Keskustorin pahoinpitelyn uhri kuollut - poliisi kaipaa yhtä vihjeitä tekijästä

Tampereen Keskustorilla lauantaina 6.10.18 kello kahden aikaan tapahtuneen pahoinpitelyn uhri on kuollut viime yönä sairaalassa tajuihinsa tulematta. Tapahtumaa tutkitaan nyt pahoinpitelynä sekä törkeänä kuolemantuottamuksena.

Sisä-Suomen poliisi on edistynyt tutkinnassa, mutta epäillyn henkilöllisyys ei ole viellä poliisin tiedossa. Pahoinpitely tapahtui Keskustorin taksitolpan ja Hämeenkadun välisellä alueella. Pahoinpitelyn uhrilla, noin 60-vuotiaalla kaljuhkolla miehellä, oli tapahtumahetkellä vaatetuksena tumma ulkotakki, alla puvuntakki ja punaruudullinen kauluspaita sekä tummat housut.

Tähän mennessä on kuulusteltu neljä miestä todistajina ja heidän havaintojensa perusteella poliisi on hankkinut alueella olevien valvontakameroiden nauhoituksia. Niitä on saatu kiitettävästi huolimata siitä, että ns. kaupunkikamerat ovat toistaiseksi epäkunnossa.

Kuulustelujen ja kuvamateriaalin perusteella poliisi haluaa selvittää oheisissa kuvissa näkyvän miehen henkilöllisyyden ja hänen mahdollisen osuutensa tapahtumiin.Poliisit eivät ole tunnistaneet kuvissa näkyvää miestä ja siksi poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä kuvissa näkyvän miehen henkilöllisyydestä. Asian tutkinnanjohtaja on tästä aamusta lähtien rikosylikomisario Jari Kinnunen.

Poliisi pyytää edelleen tapahtuman mahdollisia silminnäkijöitä sekä yöaikaan tapahtumapaikalle jääneitä ihmisiä, joilla voi olla tietoja tapahtuneesta, ottamaan yhteyttä Tampereen poliisiin rikoksen selvittämiseksi.

Vihjeet ja yhteydenotot: puhelimella 0295 445 317 tai sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>