Uutiset

Poliisilta lisätietoa Vesilahden operaatioon liittyen

today16.10.2018

share close

Poliisi suorittaa Vesilahdella 13.10. tapahtuneen rikosasian esitutkintaa.  Asiaan liittyviä henkilöitä on vielä kuulematta.

Tapahtumassa on ollut kyse uhkaavasta käyttäytymisestä ja tällä uhkaavasti käyttäytyneellä henkilöllä oli ollut hallussaan ampuma-ase. Asiassa on herättänyt kiinnostusta se, että paikalla on ollut puolustusvoimien kalustoa ja myös ambulanssi.

Kukaan ei ole loukkaantunut eikä sivullisia henkilöitä ole ollut tilanteessa vaarassa. Kyse on ollut normaaliin poliisitoimintaan kuuluvasta varautumisesta. Kun poliisitoiminnassa saadaan tietoa siitä, että kohteessa on henkilön hallussa ampuma-ase, otetaan se luonnollisesti huomioon toiminnan suunnittelussa.

Tilannearvion sitä edellyttäessä, poliisi pyytää puolustusvoimilta virka-apua esimerkiksi panssaroidun ajoneuvon saamiseksi paikalle. Panssaroitua ajoneuvoa käytetään toiminnassa mukana olevan henkilöstön suojaamiseksi.

Paikalla oli myös ambulanssi. Ambulanssi on ollut paikalla etukäteispainotteisesti. Mikäli tilanteessa kuka tahansa henkilö loukkaantuisi, etupainotteisella toiminnalla turvataan mahdollisimman nopea hoidon aloittaminen.

Ensihoidon ja puolustusvoimien avun käyttäminen ovat normaaleja toimintamalleja, joista on sovittu viranomaisten välillä.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%