Uutiset

Sastamalassa viritellään virtuaalista asuntonäyttelyä

today16.10.2018

share close

Sastamalan kaupunki visioi uudenlaisia tapoja markkinoida ja myydä asuintonttejaan. Yhtenä ideana keskusteluissa on ollut virtuaalinen asuntonäyttely.

Virtuaalisessa asuntonäyttelyssä kävijä voisi vierailla näyttelyssä tabletilla, tietokoneella tai vaikka matkapuhelimella ja kiertää aluetta ja sen taloja aidon näköisessä, mutta mallinnetussa ympäristössä. Sastamalan kaupungingeodeetti Arto Vuorijärven mukaan Sastamalan idea sekä aluetta että sinne istutettuja taloja esittelevästä virtuaalinäyttelystä on ainakin valtakunnan tasolla uusi.

Virtuaalisen asuntonäyttelyn lanseerausta on kaavailtu toteutettavaksi Mouhijärven maisemakylien alueelle, joko täydentämään oikeasti alueelle rakennettavia kohteita tai toteutettavaksi aivan omana kokonaisuutenaan. Vaikka näyttely on tarkoitus toteuttaa virtuaalisesti, se pohjautuu kuitenkin todellisuuteen.

– Kaikki talot on suunniteltu todellisille, Mouhijärven maisemakylien alueella sijaitseville rakennuspaikoille ja ne ovat sellaisinaan ostettavissa ja toteutettavissa niille osoitetuille tonteille, kertoo Vuorijärvi.

Virtuaalinen asuntonäyttely on tällä hetkellä suunnitteluasteella. Kaupunki lähtee seuraavaksi kartoittamaan talotehtaiden ja rakennusliikkeiden kiinnostusta. Tarkoitus on, että rakennusliike tai talotehdas osallistuu virtuaalinäyttelyyn omalla kustannuksellaan, mutta saa samalla ilmaista medianäkyvyyttä itselleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Toteutuessaan virtuaalinen asuntonäyttely avautuisi vuonna 2020, Maisemakylien tontit tulevat varattavaksi 2019.

Asuntonäyttelyn järjestämisen päätavoitteena on markkinoida ja myydä Mouhijärven Maisemakylien alueen tontteja ja markkinoida samalla Sastamalaa potentiaalisena asuinpaikkana. Hanke tukee kaupungin strategista tavoitetta muuttovoittoisesta modernista Sastamalasta. Hanke on mukana Sastamalan elinvoimaohjelmassa 2018-2021.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%