Uutiset

Villasukkatalkoilla kerätään jalkojen lämmikettä Koukkuniemen asukkaille

Villasukkatalkoilla kerätään jalkojen lämmikettä Koukkuniemen asukkaille

Tampereen kaupunginkirjaston uusin toimipiste kerää Koukkuniemen asukkaille lämpimiä paketteja jouluksi.

Koukkuniemen kirjasto haastaa kaikki tamperelaiset mukaan villasukkatalkoisiin hyvän asian puolesta: saadut sukat toimitetaan jouluksi Koukkuniemen vanhainkodin asukkaille. Itse neulottujen sukkien lisäksi keräykseen kelpuutetaan yhtä hyvin ostettuja sukkia sekä muuta lämmintä pikkuasustetta.

- Halusimme järjestää joulutempauksen, joka poikii toivottavasti paljon iloa ja hyötyä Koukkuniemen asukkaille. Lämpimät vaatteet ovat tarpeen, jotta ikäihmiset voivat ulkoilla myös talvella. Lisäksi sukkapaketti voi olla monen ainoa joululahja, kertoo kirjastonhoitaja Reetta Saine.

Sukkia otetaan vastaan kaikissa Tampereen kaupunginkirjaston toimipisteissä lauantaihin 15.12. saakka. Kirjasto toimittaa sukat perille Koukkuniemen vanhainkotiin ennen joulua.

Koukkuniemen kirjasto avattiin alkuvuodesta 2018 Koukkuniemen alueelle, Toukola-rakennukseen. Kirjasto palvelee Koukkuniemen asukkaiden ja henkilökunnan lisäksi myös muita kaupunkilaisia. Kirjastossa voi lainata aikuisten ja lasten kirjoja, levyjä ja elokuvia, palauttaa kaikkien PIKI-kirjastojen lainoja, noutaa varauksia, käyttää asiakaskonetta ja langatonta verkkoa.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>