Uutiset

Huoltoasemavarkaita Lempäälässä sekä Nokialla

Huoltoasemavarkaita Lempäälässä sekä Nokialla

Lempäälän Puistokadulla sijaitsevalle huoltoasemalle murtauduttiin perjantaina klo 01.18. Tekijä sai mukaansa useita kartonkeja tupakkatuotteita. Tapahtunutta tutkitaan varkautena.

Rikoksesta epäilty mies on n. 180 cm pitkä. Hänellä oli yllään musta huppari, harmaat/beiget collegehousut ja mustat tennarit, joiden sivuissa iso valkoinen kuvio. Vihjeitä ja havaintoja teosta sekä tekijästä voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Nokian Sorvantiellä sijaitsevalle huoltoasemalle murtauduttiin myös perjantaina aamuyöllä. Ilmoitus hätäkeskukseen tuli klo 03.49. Tekijöitä oli kaksi ja heillä molemmilla oli vaaleat housut sekä mustat hupparit tai mustat hupulliset takit. Saaliikseen he saivat ainakin savukkeita. Varkaudesta epäillyt miehet poistuivat paikalta putkikassien kanssa. Tapahtumapaikan läheisyydestä on ajoneuvohavainto harmaasta Toyota Hiace-pakettiautosta, joka saattaa liittyä tekoon.

Tästäkin tapauksesta voi ilmoittaa vihjeitä ja havaintoja numeroon 0800 90022.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>