Uutiset

Pyöräilijä ja henkilöauto törmäsivät Tampereella - poliisi kaipaa havaintoja

Pyöräilijä ja henkilöauto törmäsivät Tampereella - poliisi kaipaa havaintoja

Tampereella Rongankadulla tapahtui keskiviikkona 10.10.2018 kello 11.35 - 11.50 polkupyöräilijän ja henkilöauton yhteentörmäys.

Naishenkilö oli ajanut Rongankatua pyöräväylää pitkin idän suuntaan, kun häneen oli risteysalueella törmännyt henkilöauto. Kyseessä on ilmeisemmin ollut Rongankadun ja Aleksanterinkadun risteys tai Tuomiokirkonkadun ja Rongankadun risteys. Pyöräilijä oli törmäyksen seurauksena lentänyt henkilöauton konepellille ja siitä maahan. Pyöräilijä oli omin avuin päässyt jatkamaan matkaa, mutta myöhemmin hänellä oli todettu hoitoa vaativa vamma. Henkilöauton kuljettaja on ilmeisemmin pysähtynyt onnettomuuspaikalle, mutta hänen henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa.

Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja onnettomuudessa osallisena olleen auton kuljettajan henkilöllisyyden selvittämiseksi. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai numeroon 0800-90022.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>