Uutiset

Vesilahdella hukkunut mies löydetty

Vesilahdella hukkunut mies löydetty

50-luvulla syntynyt mieshenkilö on löydetty hukkuneena noin 60 metrin päästä rannasta, tyhjillään tavoitetun veneen läheisyydestä. Hukkuneen oli löytänyt etsinnöissä mukana ollut sukeltaja sunnuntaina klo 16.00 aikoihin. Poliisi jatkaa asiassa kuolemansyyntutkintaa.

Aiemmin kerrottiin, että mökillään ollut mies lähti Vesilahden Soilujärvelle kokemaan kalaverkkojaan lauantaina 27.10.2018 kello 16.00 jälkeen. Myöhemmin miehen soutuvene löytyi tyhjillään rannan tuntumasta.
Tapahtumasta ilmoitettiin Hätäkeskukseen, jonka jälkeen järvellä aloitettiin etsinnät. Etsintöihin osallistuivat poliisin ja pelastuslaitoksen lisäksi vapaaehtoisen pelastuspalvelun (VAPEPA) henkilöstöä ja rajavartiolaitoksen helikopteri.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>