Uutiset

Petrus Kähkönen Tampereen Teatterin suurmusikaali Notre Damen kellonsoittajan päärooliin

today31.10.2018

share close

Kuva: Mirka Kleemola / Helsingin Kaupunginteatteri[/caption]

Tampereen Teatterissa ensi syksynä nähtävän Notre Damen kellonsoittaja –suurmusikaalin Quasimodon päärooliin on valittu Petrus Kähkönen, joka on tuttu lukuisista Helsingin kaupunginteatterin musikaaleista, mm. Kinky Boots -musikaalista.

Rohkean ja kauniin mustalaistyttö Esmeraldan roolissa nähdään Josefin Silén, arkkidiakoni Claude Frollon roolissa tenori Ilkka Hämäläinen ja urhoollisen kapteeni Phoebusin roolissa Lari Halme.

Muissa rooleissa nähdään Antti Lang, Risto Korhonen, Ville Mäkinen, Pia Piltz, Arttu Ratinen, Anna-Maija Jalkanen, Helena Rängman, Matti Hakulinen, Pyry Smolander, Joel Forsström, Elisa Piispanen, Ilona Chevakova, Elina Rintala, Panu Kangas, Filip Rosengren, Jukka Wennström, Osku Ärilä, Aki Haikonen ja Raisa Kekäläinen. Lisäksi musikaalissa esiintyy kamarikuoro Tampere Cappella ja Suomen Teatteriopiston opiskelijoita.

Suurmusikaali Notre Damen kellonsoittaja saa Suomen kantaesityksen 13. ja 14. syyskuuta 2019 Tampereen Teatterin päänäyttämöllä. Musikaali perustuu Disneyn animaatioelokuvaan vuodelta 1996 ja Victor Hugon vuonna 1831 julkaistuun samannimiseen romaaniin. Notre Damen kellonsoittaja kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta – taistelusta paremman maailman puolesta. Sen tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%