Uutiset

Vesihuoltoa ja toimintavarmuutta parannetaan läntisellä Tampereella, mittavat runkovesijohtotyöt kestävät ensi kesään asti

Vesihuoltoa ja toimintavarmuutta parannetaan läntisellä Tampereella, mittavat runkovesijohtotyöt kestävät ensi kesään asti

Tampereen Vesi rakennuttaa runkovesijohtoa välille Lentävänniemi-Kaupinoja

Kaupinojalta Lentävänniemen Halkoniemeen rakennetaan vesistönalituksena runkovesijohto oheisen karttaotteen mukaisesti vuonna 2018-2019. Rakennettavan linjan pituus on noin 6,1 kilometriä. Putket upotetaan Näsijärveen syksyllä 2018.

Halkoniemen kevyen liikenteen väylä ja ranta eivät ole käytössä rakennustyön aikana, vaan niitä käytetään rakentamiseen ja työmaaliikenteeseen Tampereen kaupungin katulupaehtojen ja katutilavalvonnan hyväksymien liikennejärjestelyjen mukaisesti.

Halkoniemen ranta-alueelta kaadetaan vain rakentamiselle välttämättömät puut Tampereen kaupungin metsäyksikön toimesta vuoden 2018 aikana, ja niiden tilalle istutetaan alkuperäisiä vastaavia puita rakentamisen päätyttyä.

Rakennustyön arvioitu kesto on 11/2018 - 07/2019.

Uusi vesijohtolinja on osa Tampereen Veden pitkän tähtäimen suunnitelmaa vesihuollon kehittämiseksi ja toimintavarmuuden parantamiseksi läntisellä Tampereella. Hankkeen tavoitteena on turvata kasvavien kau-punginosien vedensaanti jatkossa uusitulta Kaupinojan pintavesilaitokselta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>