Uutiset

Tamperelaisen Frameryn Samu Hällfors lähtee yrittäjyyden MM-kisoihin

Tamperelaisen Frameryn Samu Hällfors lähtee yrittäjyyden MM-kisoihin

Tamperelainen Samu Hällfors edustaa Suomea yrittäjyyden MM-kisoissa.  Tamperelaisen Frameryn Hällfors vei Suomen EY Entrepreneur of the Year 2018 -kilpailun voiton. Äänieristettyjä tiloja valmistava Framery sai alkunsa kahden teekkarikaveruksen kesäprojektista ja on edennyt globaaliksi markkinajohtajaksi.

Hällfors on luotsannut vuonna 2010 perustettua Framery Oy:tä, joka rakentaa toimistoympäristöön äänieristettyjä tiloja, kuten puhelinkoppeja ja neuvottelutiloja. Tamperelaisesta autotallista lähtenyt liiketoiminta on kasvanut kahdeksassa vuodessa alansa globaaliksi pioneeriksi, joka hallitsee 58 prosentin markkinaosuutta maailmanlaajuisesti. Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli liki 40 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli yli 200 henkilöä.

– Samu Hällfors ja Framery ovat vertaansa vailla oleva menestystarina teekkarin unelmasta globaaliksi kasvuyritykseksi. Yritys on innovatiivinen ja ennakkoluuloton oman tiensä raivaaja, joka kehittämällään kaupallisella tuotteella on paitsi vastannut ilmeiseen tarpeeseen myös pystynyt luomaan kokonaan uuden kansainvälisen markkinan”, totesi kilpailun tuomariston puheenjohtaja, Enston hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen.

Maailman ainoan kaikilla mantereilla käytävän EY:n kansainvälisen yrittäjäkilpailun tavoitteena on kannustaa nykyisiä ja tulevia yrittäjiä kasvuhakuiseen ja vastuulliseen yrittäjyyteen sekä nostaa esiin inspiroivia tarinoita. Voittonsa myötä Hällfors kilpailee yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailussa Monacossa ensi vuoden kesäkuussa 60 muun maaedustajan kanssa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>