Yleinen

Lempääläiselle Risto Tuomiselle Vuoden isä -palkinto

today8.11.2018

share close

Vuoden Isä -palkinto myönnettiin tänä vuonna kolmelle isälle. Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko luovutti palkinnon Risto Tuomiselle, Kais Zayalle, ja Topi Linjamalle.

Tänä vuonna palkittujen valintaan vaikuttaneena teemana oli aktiivinen isä, joka on toiminut miehen ja isän mallina omille ja muiden lapsille eri yhteisöissä sekä isän pitämät perhevapaat. Palkitsemiskriteereissä nostettiin esille myös isien toiminta osallisuuden ja yhteisöllisyyden eteen.

Yksi palkinnon saajista on Lempäälässä asuva Risto Tuominen, joka on käynnistänyt ja vetänyt isäryhmiä tuoreille isille neuvoloissa Tampereella ja Lempäälässä kahden vuosikymmenen ajan. Tuominen on ollut konkreettisesti tukemassa tuoreita isiä vanhemmuuteen ja erityisesti isän rooliin kasvamisessa, vertaisena keskustellen, ja rinnalla kulkien. Nykyään isäryhmät ovat valtakunnallisesti osa neuvolan toimintaa. Hän on toiminut myös vuosia turvallisena aikuisena ja miehen mallina monille lapsille, joiden arkeen isä tai miehet eivät ole muuten kuuluneet.

Tuomisen lisäksi Vuoden Isä-palkinto myönnettiin turkulaiselle Kais Zayalle ja joensuulaiselle Topi Linjamalle

Vuoden Isä -palkinto jaetaan henkilölle, joka on lisännyt omalla esimerkillään ja toiminnallaan isyyden merkityksen tunnistamista ja lisännyt näin sen arvostusta. Palkinnon tavoitteena on vahvistaa isyyttä, tukea työn ja perheen yhteensovittamista, edistää lapsen etua sekä miesten ja naisten tasa-arvoa. Ensimmäinen Vuoden Isä -palkinto myönnettiin vuonna 2006.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%