Uutiset

Tesoman henkirikoksen tunnustanut tänään oikeudessa

Tesoman henkirikoksen tunnustanut tänään oikeudessa

Pirkanmaan käräjäoikeus käsittelee tänään Tampereen Tesomalla tapahtunutta henkirikosta. Tamperelainen mies ilmoittautui itse poliisille tämän vuoden maaliskuussa ja tunnusti teon usean vuoden tutkimuksien jälkeen.

Puukotettu noin 40-vuotias mies löytyi kuolleena kävelytieltä joulukuussa kestivät aamuun asti. 2014. Syytetty on syntynyt vuonna 1994. Poliisi tutki rikosta murhana, mutta syyttäjä päätyi nostamaan syytteen taposta. Syytetylle on tehty mielentilatutkimus, jonka tulos julkistetaan oikeudenkäynnissä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>