Uutiset

Kanta-Hämeen keskussairaalan psykiatrinen potilas löi ulkoilunsa aikana veitsellä sivullista uhria

today14.11.2018

share close

Maanantai-iltana 12. marraskuuta Kanta-Hämeen keskussairaalan psykiatrisella osastolla hoidossa ollut nuori miespotilas puukotti sivullista uhria ulkoilunsa aikana, tiedottaa Kanta-Hämeen keskussairaala.

Uhri ei loukkaantunut tilanteessa hengenvaarallisesti. Hän hakeutui keskussairaalan ensiapuun, jossa selkään oikean lapaluun tuntumaan iskusta syntynyt noin senttimetrin pituinen haava hoidettiin. Uhri on saanut myös kriisiapua tilanteen vuoksi.

Puukotuksesta epäilty potilas on alun perin hakeutunut vapaaehtoisesti hoitoon psykiatriselle osastolle. Hän kärsi lisääntyvästä harhaisuudesta. Potilaan hoito oli aloitettu lääkehoitona ja tämän liikkumista oli rajoitettu siten, että hän sai liikkua ulkona vain valvotusti.

Maanantaina 12.11. potilaalla oli ensimmäistä kertaa lupa liikkua ulkona vapaasti 30 minuutin ajan, koska harhat olivat potilaan kertomuksen mukaan selkeästi vähentyneet ja hän koki lääkityksen tehoavan.

Potilas oli kävellyt Jukolan S-marketille, ottanut kaupasta veitsen ja iskenyt harhojensa vallassa satunnaisesti valikoitunutta uhria.

Poliisi toimitti potilaan takaisin psykiatriselle osastolle, jossa tämä otettiin mielenterveyslain perusteella tarkkailuun ja on tällä hetkellä eristyksessä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%