Uutiset

Lastensairaala All Stars -pelin tuotto 61 900 euroa

today14.11.2018

share close

Viime perjantaina Hakametsässä pelatun Lastensairaala All Stars –tapahtuman tuotoksi kertyi 61 900 euroa. Tapahtumassa Tappara ja Ilves koettelivat voimiaan All Stars -joukkuein Taysin uuden lasten ja nuorten sairaalan hyväksi. Katsojia tapahtumassa oli 6480.

Ilveksen rosterissa oli hyökkääjäpainotus, ja jäällä pyörähtelivät mm. Risto Jalo, Timo Peltomaa, Lasse Oksanen ja Raipe Helminen. Tapparan miehistössä jako hyökkääjien ja puolustajien kesken oli tasaisempi. Pakkimiehistössä nähtiin mm. Teppo Numminen ja Pekka Saravo ja hyökkäyspäässä Ville Nieminen, Pauli Järvinen ja Reijo ”Ressi” Mikkolainen. Ottelun maalivahteina nähtiin Jukka Tammi, Vesa Toskala ja Mika Lehto.

Pelaajien erikoispelipaidat huutokaupattiin samaan tarkoitukseen lahjoituspottia lisäämään.

Yritykset ottivat tapahtumaan osaa ostamalla ja lahjoittamalla lippuja Taysin lasten ja nuorten sairaalan potilasperheille ja hoitajille. Lapset pääsivät otteluun ilmaiseksi. Myös hallin järjestysmiehet olivat talkoilla mukana tapahtumassa.

Kaikkien aikojen ensimmäisen Lastensairaala All Stars -pelin järjestivät yhteistuumin Ilves, Tappara ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry. Tapahtuman mediakumppaneita olivat Radio SUN/FUN Tampere, Radio 957 sekä Kaupunkilehti Tamperelainen.

Lahjoitusshekki luovutetaan Tappara-Ilves paikallispelin aluksi perjantaina 16.11. klo 18:30. Lahjoituksen vastaanottavat Isac Onikki, joka pudotti avauskiekon All Stars -ottelussa ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%