Uutiset

Coca-Colan joulurekka saapuu Pirkkalaan joulukuussa

Coca-Colan joulurekka saapuu Pirkkalaan joulukuussa

Kuva: Coca-Cola[/caption]

Yli 300 paikkakunnalla ympäri maailmaa vieraillut, Coca-Colan joulumainoksista tuttu punainen Coca-Cola Joulurekka saapuu joulukuussa ensimmäisen kerran Suomeen ja vierailee joulukuussa kymmenellä suomalaispaikkakunnalla. Tampeeen seudulle joulurekka saapuu keskiviikkona 19.12. Pirkkalan K-Citymarketille klo 15-19.

Joulurekka pysähtyy lisäksi Suomen-kiertueellaan 8.-22.12. Helsingissä, Oulussa, Rovaniemellä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Tuurissa, Turussa, Järvenpäässä ja Lahdessa. Kaikille paikkakunnille rekka tuo mukanaan joulutapahtuman. Tapahtumassa voi mm. teettää itsestään erityisen joulukortin ja postittaa sen. Korttiin saa joulurekasta Coca-Cola Joulupukkia esittävän postimerkin, jota ei ole mahdollista saada muualta.

Tuhansilla valoilla koristellusta, joulunpunaisesta rekasta on monissa maissa syntynyt jouluperinne. Suomen-kierroksellaan joulurekka tekee historiaa pysähtymällä ensimmäisen kerran napapiirillä, kun kiertue saapuu Rovaniemelle joulupukin pajakylään.

Kuvituksena Coca-Cola Joulurekan kyljissä on aito ja alkuperäinen Coca-Cola Joulupukki, joka on kuvittaja Haddon Sundblomin luoma valkopartainen ukko ikonisessa punaisessa nutussaan.

Juuriltaan suomalainen Sundblom loi lämminhenkisen, punaposkisen joulupukkihahmon Coca-Colalle jo vuonna 1931.

Lue lisää aiheesta:

 • massamaahinen

  Hienoa. Tuo pitää ehdottomasti nähdä, MUTTA miksi ihmeessä se ei pysähdy Keravalla, joka on Coca-Colan kotikaupunki? Minä vaan kysyn.

  Vastaa
 • Tamperelainen

  Olis ollut kyllä kiva, jos se rekka olis ihan oikeasti tullut Tampereelle johonkin keskustan tuntumaan, eikä johonkin Pirkkalaan. No jää tältä kertaa näkemättä.

  Vastaa
  • Jeeeees

   Koska kyseinen rekka on todella suosittu nähtävyys, josta johtuu suuret ruuhkat. Tampereen tietyömaa eli keskusta ei kestä sellaista.

   Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>