Uutiset

Coca-Colan joulurekka saapuu Pirkkalaan joulukuussa

Coca-Colan joulurekka saapuu Pirkkalaan joulukuussa

Kuva: Coca-Cola[/caption]

Yli 300 paikkakunnalla ympäri maailmaa vieraillut, Coca-Colan joulumainoksista tuttu punainen Coca-Cola Joulurekka saapuu joulukuussa ensimmäisen kerran Suomeen ja vierailee joulukuussa kymmenellä suomalaispaikkakunnalla. Tampeeen seudulle joulurekka saapuu keskiviikkona 19.12. Pirkkalan K-Citymarketille klo 15-19.

Joulurekka pysähtyy lisäksi Suomen-kiertueellaan 8.-22.12. Helsingissä, Oulussa, Rovaniemellä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Tuurissa, Turussa, Järvenpäässä ja Lahdessa. Kaikille paikkakunnille rekka tuo mukanaan joulutapahtuman. Tapahtumassa voi mm. teettää itsestään erityisen joulukortin ja postittaa sen. Korttiin saa joulurekasta Coca-Cola Joulupukkia esittävän postimerkin, jota ei ole mahdollista saada muualta.

Tuhansilla valoilla koristellusta, joulunpunaisesta rekasta on monissa maissa syntynyt jouluperinne. Suomen-kierroksellaan joulurekka tekee historiaa pysähtymällä ensimmäisen kerran napapiirillä, kun kiertue saapuu Rovaniemelle joulupukin pajakylään.

Kuvituksena Coca-Cola Joulurekan kyljissä on aito ja alkuperäinen Coca-Cola Joulupukki, joka on kuvittaja Haddon Sundblomin luoma valkopartainen ukko ikonisessa punaisessa nutussaan.

Juuriltaan suomalainen Sundblom loi lämminhenkisen, punaposkisen joulupukkihahmon Coca-Colalle jo vuonna 1931.

Lue lisää aiheesta:

 • massamaahinen

  Hienoa. Tuo pitää ehdottomasti nähdä, MUTTA miksi ihmeessä se ei pysähdy Keravalla, joka on Coca-Colan kotikaupunki? Minä vaan kysyn.

  Vastaa
 • Tamperelainen

  Olis ollut kyllä kiva, jos se rekka olis ihan oikeasti tullut Tampereelle johonkin keskustan tuntumaan, eikä johonkin Pirkkalaan. No jää tältä kertaa näkemättä.

  Vastaa
  • Jeeeees

   Koska kyseinen rekka on todella suosittu nähtävyys, josta johtuu suuret ruuhkat. Tampereen tietyömaa eli keskusta ei kestä sellaista.

   Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>