Uutiset

Näsijärven retkiluisteluradalle 20 000 euron avustus

today15.11.2018

share close

Tampereen kaupunki avustaa Näsijärvelle aurattavaa retkiluistelurataa myös tänä talvena. Elinvoima- ja osaamislautakunta on päättänyt  myöntää Hiking Travel, HIT Ky:lle 20 000 euron avustuksen retkiluisteluradan auraamiseen ja hiihtolatujen tekemiseen talvikaudella 2018–19.

Retkiluisteluradan perusosuus on viisi kilometriä ja se vastaa edellistalvena toteutettua reittiä Kaupinojalta Näsijärven etelärannan suunnasta Lapinniemen kärkeen ja siitä edelleen rantaa seuraillen kohti kaupungin keskustan rantoja Santalahteen. Siilinkarille toteutetaan pisto Lapinniemen kärjestä. Hiihtoladut kulkevat pääsääntöisesti retkiluisteluradan vieressä.

Hiking Travel, HIT Ky:lle on myönnetty avustusta vuodesta 2011 lähtien retkiluisteluradan ylläpitämiseksi Näsijärvellä. Luisteluradan kävijämäärän on arvioitu kymmenkertaistuneen vuoden 2011 jälkeen. Palveluntuottajan arvion mukaan ulkomaalaisten käyttäjien määrä radalla on useita tuhansia vuosittain.

Avustuksen saaja vastaa radan kunnossapidosta sekä käyttö- ja käyttäjäturvallisuudesta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%