Uutiset

Pispala Suomen arvostetuimpien naapurustojen kärjessä, tamperelaiset erityisen tyytyväisiä kantakuppiloihinsa

Pispala Suomen arvostetuimpien naapurustojen kärjessä, tamperelaiset erityisen tyytyväisiä kantakuppiloihinsa

Tampereen Pispala on ihmisten mieleen, kun puhutaan parhaista asuinseuduista. Jos mikään käytännön seikka, kuten raha tai sijainti eivät toimisi hidasteina, muuttaisivat suomalaiset mieluiten Helsingin Töölöön. Toiseksi halutuimmat naapurustot ovat tasapistein Tampereen Pispala ja Helsingin Eira. Asia käy ilmi YIT:n tekemästä kyselystä.

Pispalassa kiehtoo sijainti Suomen korkeimmalla asutulla harjulla. Huomionarvoista kyselyssä oli se, että moni vastaajista mainitsi, ettei muuttaisi omasta naapurustostaan minnekään muualle. Suomalaiset arvioivat omien naapurustojensa ulkoilumahdollisuudet keskimäärin todella hyviksi.

Tamperelaisten ominaispiirteeksi paljastui kyselyssä tyytyväisyys omiin kantakuppiloihin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>