Uutiset

Aamun moottoritieltä suistumisen tausta paljastui: huumetesti positiivinen

Aamun moottoritieltä suistumisen tausta paljastui: huumetesti positiivinen

Henkilöauto suistui kovassa vauhdissa ulos tieltä Hervannan rampissa aamuneljän jälkeen. Auto oli tullut Hervannan valtaväylältä Jyväskylän suuntaan menevälle rampille ja oli ajautunut ulkokurviin suistuen kaiteen lävitse ja pudonnut piennarta alas vt 9:n varteen.

Ajoneuvosta oli noussut kaksi miestä joista toinen oli paennut metsään. Mies löytyi kuitenkin hetken kuluttua. Molemmille suoritettu huumepikastesti osoitti positiivista. Miehet käytettin verikokeessa ja molemmat otettiin kiinni koska kuljettajasta oli epäselvyyttä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>