Uutiset

Nokialla jalankulkijaa töytäissyt autoilija ilmoittautui poliisille

Nokialla jalankulkijaa töytäissyt autoilija ilmoittautui poliisille

Poliisi julkaisi eilen torstaina tiedotteen, jossa pyysi perjantaina 9.11 Nokialla Siuron valtatien ja Rounionkadun risteyksessä tapahtuneen auton ja lenkkeilijän välisen liikenneonnettomuuden autoilijaa ilmoittautumaan poliisille. Autoilija ja tapahtuman nähnyt ulkopuolinen henkilö ovat ottaneet yhteyttä poliisiin. Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja kiittää yhteydenotoista.

Perjantaina 9.11.2018 klo 16.15 aikaan naisen kuljettama punainen Volvo henkilöauto tönäisi lenkkeilijää Nokialla Siuron valtatien ja Rounionkadun risteyksessä. Lenkkeilijä oli tulossa Siuron suunnasta kevyenliikenteen väylää ja henkilöauto tuli vasemmalta Rounionkadulta. Auto hidasti vauhtia mutta lenkkeilijän ollessa auton kohdalla se kiihdytti vauhtia osuen lenkkeilijän kylkeen, jolloin tämä kaatui. Autoilija pysähtyi mutta poistui tämän jälkeen jäämättä tarkemmin selvittämään tapahtumaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>