Uutiset

Nokialla jalankulkijaa töytäissyt autoilija ilmoittautui poliisille

today16.11.2018

share close

Poliisi julkaisi eilen torstaina tiedotteen, jossa pyysi perjantaina 9.11 Nokialla Siuron valtatien ja Rounionkadun risteyksessä tapahtuneen auton ja lenkkeilijän välisen liikenneonnettomuuden autoilijaa ilmoittautumaan poliisille. Autoilija ja tapahtuman nähnyt ulkopuolinen henkilö ovat ottaneet yhteyttä poliisiin. Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja kiittää yhteydenotoista.

Perjantaina 9.11.2018 klo 16.15 aikaan naisen kuljettama punainen Volvo henkilöauto tönäisi lenkkeilijää Nokialla Siuron valtatien ja Rounionkadun risteyksessä. Lenkkeilijä oli tulossa Siuron suunnasta kevyenliikenteen väylää ja henkilöauto tuli vasemmalta Rounionkadulta. Auto hidasti vauhtia mutta lenkkeilijän ollessa auton kohdalla se kiihdytti vauhtia osuen lenkkeilijän kylkeen, jolloin tämä kaatui. Autoilija pysähtyi mutta poistui tämän jälkeen jäämättä tarkemmin selvittämään tapahtumaa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%