Uutiset

Raju ulosajo Jämsässä - yksi menehtyi, kaksi loukkaantui vakavasti

Raju ulosajo Jämsässä - yksi menehtyi, kaksi loukkaantui vakavasti

Jämsässä Runttimäentiellä tapahtui henkilöauton ulosajo eilen lauantai-iltana 24.11. noin kello 20.14 aikaan. Auton kyydissä oli kolme miestä. Tapahtumapaikalle saapui useita poliisipartioita sekä pelastuslaitoksen ja sairaankuljetuksen yksiköitä sekä Finnhemssin helikopteri.

Poliisipartio oli saanut hätäkeskuksesta tehtäväkseen tarkistaa henkilöauton, joka oli tulossa Jämsän suunnasta kohden Mänttää. Kyseinen henkilöauto tuli poliisipartiota vastaan ja poliisi kääntyi vastaan tulleen ajoneuvoin perään.

Hetkeä myöhemmin samainen henkilöauto oli Runttimäentiellä mäennyppylän jälkeen vasemmalla kaartuvan mutkan jälkeen ajautuneena ulos tieltä tien vasemmalla puolella ojassa. Autossa oli kolme miestä. Autossa olleet matkustajat olivat vuonna 1989 syntynyt Vilppulalainen mies sekä 1975 syntynyt Vilppulalainen mies, joka menehtyi myöhemmin sairaalassa saamiinsa vammoihin. Kuljettajana epäillään olleen vuonna 1997 syntynyt Mänttä-Vilppulainen mies.

Muut autossa olleet miehet ovat edelleen sairaalassa hoidettavana. Heidän vammansa ovat vakavat.

Kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kuolemantuottamuksesta, vammantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Puhallustulos on kuljettajalla ollut 0,35 promillea ja hänen epäillään olleen myös huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Tapahtumapaikalla tie oli jäinen. Nopeusrajoitus on 60 kilometriä tunnissa. Alustavien tutkimusten perusteella ulosajon syynä epäillään olleen liian suuri tilannenopeus sekä tien liukkaus.

Poliisi jatkaa tutkintaa asiassa eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>