Uutiset

Nokian kaupungille oma kuosi

today26.11.2018

share close

Nokian kaupunki on tilannut oman kaupunkikuosin, jonka on suunnitellut nokialaisen Sokru Oy:n graafinen suunnittelija Outi Virtanen. Kuosin innoittajina ovat toimineet Nokian luonto vesistöineen sekä tutut maamerkit, kuten Tehdassaari, Nokian kirkko, Kerhola, kaupungintalo ja kylpylähotelli Eden. Lisäksi kuosissa on viittauksia kaupungin yritys-, urheilu- ja kulttuurielämään.

Kuosissa seikkailevat niin näädät ja kaakkurit kuin myös Nokialla luonnonvaraisena elävät uhanalaiset purotaimenet. Mukana ovat myös Nokian teollista historiaa kuvaavat Hai-saappaat sekä Aino- ja Reino-tohvelit.

Nokian kaupunki käyttää kuosia jatkossa mm. omissa lahjatuotteissaan. Kuosia on ensimmäiseksi hyödynnetty Nokia-suklaan pakkauksessa. Suklaalevyt ovat myös myynnissä neljässä nokialaisessa liikkeessä ja lisäksi ne tulevat myyntiin Nokian Joulutori Pop up –tapahtumaan 1. – 22.12.2018. Suklaalevyt on valmistanut ylöjärveläinen Suojärven Suklaatila Oy.

Nokian kaupunkikuosista on tehty värillinen sekä mustavalkoinen versio. Jatkossa kuosi on myös muiden toimijoiden käytössä ja siitä valmistetaan esimerkiksi kangasta, joka on myynnissä Joulutori Pop up –tapahtumassa.

Lisätiedot Nokia-kuosista ja ohjeet sen käyttämisestä julkaistaan Nokian kaupungin verkkosivuilla lähipäivinä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%