Uutiset

Nopeusrajoituksien alentaminen aloitettu Lielahden-Lentävänniemen alueella

Nopeusrajoituksien alentaminen aloitettu Lielahden-Lentävänniemen alueella

Tampereella Lielahden-Lentävänniemen suunnan asuinalueille aletaan asentaa 30km/h- aluenopeusrajoitusmerkkejä katujen varsille tällä viikolla. Työ kestää kolmisen viikkoa, ja hetkittäin katujen nopeusrajoituksissa saattaa olla ristiriitaisuuksia.

Tampereen asuinalueiden aluenopeusrajoitusta alennetaan nopeudesta 40 km/h nopeuteen 30 km/h vaiheittain. Muutos perustuu yhdyskuntalautakunnan aiemmin tekemään päätökseen asuinalueiden aluenopeusrajoitusten muuttamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>