Uutiset

Tampereella kerätään kahvipaketteja RuokaNyssen asiakkaille

Tampereella kerätään kahvipaketteja RuokaNyssen asiakkaille

Tampereen seurakuntien Ruokapankki kerää kahvipaketteja RuokaNyssen asiakkaille. Kahvipaketit jaetaan RuokaNyssen asiakkaille jouluruokakassin kanssa.

Keräykseen voi osallistua viemällä paketin tavallista kahvia Seurakuntien talon aulaan, os. Näsilinnankatu 26, arkisin klo 9-15.45. Esimerkiksi työpaikalla kerättyjen isompien kahvisatsien osalta voi olla yhteydessä Ruokapankkiin, p. 040 626 7439, ja sopia toimituksesta.

Keräys aloitettiin seurakuntavaalipäivänä, jolloin kirkoilla kerättiin vaalikahveja joulukahviksi oman seurakunnan alueelle, ja paketteja kertyi noin sata.

RuokaNysse on osa seurakuntien Ruokapankki-toimintaa, ja sen asiakkaiksi pääsevät pääsääntöisesti pienituloiset, kriisiavun tarpeessa olevat henkilöt ja perheet.  RuokaNyssen toiminnan mahdollistavat vapaaehtoistyöntekijät, työkokeilijat, opiskelijat, EU:n ruoka-apu sekä kauppojen ja elintarvikevalmistajien lahjoittama hävikki. Seurakuntayhtymä myös ostaa jonkin verran elintarvikkeita.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>