Uutiset

Radiotoimittajaksi kouluttautunut Sanni Utriainen jatkaa keihäsuraansa Hannu Kankaan valmennuksessa

Radiotoimittajaksi kouluttautunut Sanni Utriainen jatkaa keihäsuraansa Hannu Kankaan valmennuksessa

Keihäänheiton nuorten vuoden 2010 maailmanmestari ja moninkertainen arvokisakävijä Sanni Utriainen jatkaa keihäsuraansa. Opiskelujen takia käytännössä kokonaisen välivuoden pitänyt Utriainen on siirtynyt tänä syksynä Hannu Kankaan valmennukseen. Utriaisen ja Kankaan yhteistyön selkeänä tavoitteena siintää pääsy ensi syksynä Dohassa käytäviin yleisurheilun MM-kilpailuihin.

”Tosissani lähden tavoittelemaan välivuoden jälkeen huippukuntoa ja sitä kautta paikkaa Dohan koneeseen.”, kertoo Utriainen. ”Välivuoden jälkeen meni jonkin aikaa totuttaa keho taas huippu-urheilun vaatimaan moodiin, mutta hyvin projekti on kaikkineen lähtenyt käyntiin.”

Hannu Kangas tunnetaan muun muassa maailmanmestari Tero Pitkämäen pitkäaikaisena valmentajana. Tällä hetkellä Kangas valmentaa myös lupaavaa Toni Kerästä sekä tytärtään, Suomea Berliinin EM-kisoissa kesällä edustanutta, Jenni Kangasta.

”Hienoa, että Sanni päätti palata kilpakentille. Uskon, että hänellä on vielä paljon annettavaa ja monia pitkiä heittoja vielä tulossa”, toteaa valmentaja Hannu Kangas.

Huippu-urheilusta pitämänsä välivuoden aikana Sanni Utriainen opiskeli Voionmaan Koulutuskeskuksen journalistilinjalla Tampereella. Harjoittelu- ja työpaikka löytyi paikallisesta SUN Radiosta, jonka aalloilta Sannin ääntä voi kuulla etenkin viikonloppuisin.

”Olen aina haaveillut radiotyöstä. Kun päätin pitää taukoa urheilusta, oli päivänselvää, että kouluttaudun tässä vaiheessa alalle. SUN Radiossa saan tehdä haluamani määrän työvuoroja, joten se ei häiritse harjoittelua, päinvastoin radiotyö pitää ajatukset välillä poiskin urheilusta, Utriainen naurahtaa.

SUN Radiossa päästään joulukuusta lähtien seuraamaan Utriaisen MM-kisapyrkimyksiä videoblogissa, joka kantaa nimeä ”Tavoitteena Doha”.

”Tarkoituksena olisi, että Sanni päivittää videoblogiaan viikoittain. Pyrkimyksenämme on tuoda esille huippu-urheilijan elämän kaikkia mahdollisia puolia; harjoittelua, leirielämää, kilpailumatkoja, levon ja ravinnon merkitystä sekä myös vapaa-aikaa. Varmasti pääsemme Sannin blogin välityksellä tapaamaan myös monia hänen urheilijakavereitaan sekä muita mielenkiintoisia ihmisiä”, kertoo SUN Radion toimitusjohtaja Sammo Hyttilä.

Tavoitteena Doha -videoblogia voi seurata joulukuusta lähtien osoitteessa radiosun.fi/tavoitteenadoha.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>