Uutiset

Radio SUN tukee Tapparan ja yhteistyöseurojen tyttökiekkotoimintaa

today8.12.2018

share close

Tapparan ja sen yhteistyöseurojen kiekkokoulut käynnistyvät taas tammikuussa. 3-8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetun, Jääkiekkoliiton kehittämän Leijona-kiekkokoulukonseptin kevätkausi pyörähtää käyntiin jäähalleissa ympäri Suomea. Radio SUN tukee tyttöjen jääkiekkoharrastuksen aloittamista ja mahdollistaa tytöille maksuttoman kevätkauden Tapparan seurayhteisön kiekkokouluissa.

Yksi Jääkiekkoliiton kesällä julkaiseman, vuosille 2018-22 tehdyn strategian painopistealueista on nais- ja tyttökiekkotoiminnan kehittäminen, sekä harrastajamäärien lisääminen. Tapparan seurayhteisön seurat toteuttavat liiton strategiaa tarjoamalla SUN Radion avulla maksuttoman kiekkokoulun tytöille. Tappara ja yhteistyöseurat HC Nokia, Lempäälän LeKi, Ylöjärven Uplakers, Hämeenkyrön Hokkarit ja Kiekko-Ahma Valkeakoskelta haluavat lisätä tyttöpelaajien määrää kaikissa seuroissa.

Radio SUN Oy:n toimitusjohtaja Sammo Hyttilän mukaan päätös kampanjayhteistyöstä oli helppo, koska yrityksen arvoihin sopii hyvin lasten liikunnan edistäminen. Haluamme olla mukana tukemassa tyttöjen jääkiekkoharrastuksen aloittamista, ja antaa näin myös panoksemme käynnissä olevaan urheilun tasa-arvokeskusteluun. Kaikki seurayhteisön paikkakunnat ovat SUN Radion laajalla kuuluvuusalueella, ja senkin vuoksi sovimme hyvin yhteistyökumppaniksi tähän kampanjaan, Hyttilä jatkaa. Radio SUN Oy operoi myös tamperelaisten liigajoukkueiden kanssa tiivistä yhteistyötä tekevää, ja tällä hetkellä Ilveksen otteluselostuksista vastaavaa FUN Tampere – radiokanavaa.

Jääkiekkoliiton Hämeen alueen tyttökiekkotoiminnan tutor Sari Suoniemi tervehtii ilolla SUN Radion ja seurojen kampanjaa. Meillä on tarkoitus järjestää talven ja kevään aikana yhteisiä pelitapahtumia Hämeen alueen seurojen tyttökiekkokoululaisille. Tämä edellyttää kuitenkin tyttöjen määrän selvää kasvua, Suoniemi sanoo. Pelit toisivat mukavan piristeen viikoittaisten kiekkokoulutuntien päälle.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät seurojen nettisivuilta. Linkit seurakohtaisiin lisätietoihin kootusti löydät täältä ->

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%