Uutiset

Ylöjärvellä laservalolla osoitelleen henkilöllisyys selvinnyt

Ylöjärvellä laservalolla osoitelleen henkilöllisyys selvinnyt

Viikonloppuna poliisille tehtiin rikosilmoitus lauantaina Ylöjärvellä sattuneesta tapauksesta, kun autoilijaa sokaistiin laservalolla. Autoilija ajoi Kortteentietä etelään noin klo 16.50, kun autoa kohti osoitettiin vihreää laservaloa.

Maanantaina 17.12.2018 ylöjärveläinen nainen ilmoitti Nokian poliisiasemalle, että laservalolla autoilijaa lauantaina osoitellut oli heidän 13-vuotias poikansa. Laserosoitin oli ostettu ulkomailta, eikä perheen vanhemmat olleet ymmärtäneet tämän tehokkaan laserosoittimen vaarallisuutta. Laserosoitin on nyt toimitettu poliisille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>