Uutiset

Poliisilta lisätietoa maanantaisesta kuorma-autoturmasta

today18.12.2018

share close

Tampereen Pyynikillä Ilomäentiellä tapahtui liikenneonnettomuus, jossa jalankulkija jäi kuorma-auton alle maanantaina 17.12.2018. Hälytys onnettomuudesta tuli kello 12.48.

Kuorma-auton kuljettaja on kertonut, että hän oli ottanut Ilomäentiellä sijaitsevalta työmaalta kyytiin sorakuorman ja odottanut ajokaistalle pääsyä. Kuljettajan mukaan kuorma-auton keltaiset ”vilkkuvat” huomiovalot olivat olleet kytkettynä päälle tapahtuma-aikaan. Kuljettaja oli lähtenyt liikkeelle ja ilmeisesti tässä vaiheessa jalankulkija oli jäänyt kuorma-auton alle. Kuorma-auton kuljettaja ei kertomansa mukaan ollut havainnut jalankulkijaa.

Todistajan havainnon mukaan naispuolinen jalankulkija oli kävellyt Ilomäentie 2:ssa sijaitsevan kerrostalon kohdalta jalkakäytävältä ajoradalle. Nainen oli tullut ajoradalle kahden pysäköitynä olleen henkilöauton välistä kohdasta, jossa ei ole suojatietä. Todistajan mukaan samalla kun nainen oli lähtenyt ylittämään ajorataa, oli läheisen tietyömaan vierestä pysäköitynä ollut kuorma-auto lähtenyt liikkeelle. Tällöin kuorma-auto oli törmännyt ajorataa ylittäneeseen naiseen.

Jalankulkija oli kulkeutunut kuorma-auton alla Santalahdentielle saakka, jossa paikalle tulleet auttajat olivat aloittaneen maallikkoelvytyksen.

Noin 40-vuotias kuorma-auton kuljettaja oli palannut takaisin Ilomäentielle, jääden selvittämään tapahtunutta. Kuorma-auton kuljettajan alkometripuhallus oli ollut 0.00 mg/l. Kuorma-auton ajonopeus on törmäyshetkellä ollut hiljainen.

Noin 40-vuotias jalankulkija toimitettiin sairaalahoitoon Tampereen yliopistolliseen sairaalaan ja hänen vammansa ovat vakavat.

Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%