linkit kuntoon

Linkit Kuntoon - millainen on tarpeeksi nopea nettiyhteys?

Linkit Kuntoon - millainen on tarpeeksi nopea nettiyhteys?

Elmon tietoverkkoasiantuntija Jarkko Niemi.[/caption]

SUN Radiossa on käynnistynyt uusi sarja - Linkit Kuntoon, joka käsittelee tietotekniikkaa tietoturvan, uusien innovaatioiden ja päivittäisen käyttäjän näkökulmasta. Linkit Kuntoon kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25 sekä uusintana perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Tuoreimmassa jaksossa kuulemme ICT Elmo Oy:n tietoverkkoasiantuntija Jarkko Niemen kertomana, kuinka hyvällä tolalla tietoliikenneyhteydet ovat SUN Radion kuuluvuusalueella. Lisäksi otamme selvää, kuinka nopea nettiyhteyden on eri tilanteissa asiantuntijan mielestä hyvä olla.

Kuuntele Jarkko Niemen haastattelu tästä:


Aiemmat Linkit Kunton jaksot löytyvät tästä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>