Uutiset

Huumeiden vaikutuksessa ajaneita kuljettajia kiinni Pirkanmaan torstai-illassa

today28.12.2018

share close

Poliisi nappasi useampia päihtyneitä kuljettajia liikenteestä torstai-iltana.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille tieltä suistuneesta ajoneuvosta Tampereen Hallilassa. Tapahtumapaikalla poliisi tapasi auton kuljettajan, jonka puhe sammalsi ja käytös vaikutti päihtyneeltä. Myös kyydissä ollut matkustaja oli tokkurainen. Ajoneuvoa kuljettanutta vuonna 1987 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Ajoneuvon matkustajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.

Nekalan Riihitiellä poliisipartio päätti tarkastaa henkilöauton. Autoa kuljetti vuonna 1983 syntynyt tamperelaismies. Huumepikatesti antoi kuljettajalle positiivisen tuloksen. Kuljettajalla ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Autoon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat, toisesta henkilöautosta anastetut rekisterikilvet. Autoa kuljettanutta miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja näpistyksestä.

Poliisipartio pysäytti Vaasantiellä seilaavasti etenevän pakettiauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla tuloksen, mutta hänen käytöksensä oli tokkuraista ja puhe hidasta. Huumepikatestin tuloksen perusteella vuonna 1997 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%