Uutiset

Huumeiden vaikutuksessa ajaneita kuljettajia kiinni Pirkanmaan torstai-illassa

Huumeiden vaikutuksessa ajaneita kuljettajia kiinni Pirkanmaan torstai-illassa

Poliisi nappasi useampia päihtyneitä kuljettajia liikenteestä torstai-iltana.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille tieltä suistuneesta ajoneuvosta Tampereen Hallilassa. Tapahtumapaikalla poliisi tapasi auton kuljettajan, jonka puhe sammalsi ja käytös vaikutti päihtyneeltä. Myös kyydissä ollut matkustaja oli tokkurainen. Ajoneuvoa kuljettanutta vuonna 1987 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Ajoneuvon matkustajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.

Nekalan Riihitiellä poliisipartio päätti tarkastaa henkilöauton. Autoa kuljetti vuonna 1983 syntynyt tamperelaismies. Huumepikatesti antoi kuljettajalle positiivisen tuloksen. Kuljettajalla ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Autoon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat, toisesta henkilöautosta anastetut rekisterikilvet. Autoa kuljettanutta miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja näpistyksestä.

Poliisipartio pysäytti Vaasantiellä seilaavasti etenevän pakettiauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla tuloksen, mutta hänen käytöksensä oli tokkuraista ja puhe hidasta. Huumepikatestin tuloksen perusteella vuonna 1997 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>