Uutiset

Tampereella useita murtoja viikonloppuna

Tampereella useita murtoja viikonloppuna

Tampereella murtauduttiin liiketiloihin lauantain ja sunnuntain aikana. Keskustassa murtauduttiin Otavalankadulla sijaitsevaan ravintolaan sisäpihan kautta puoli neljän aikaan sunnuntaiaamuna. Tutkinnassa selvitetään varkaudesta epäillyn miehen henkilöllisyyttä. Hänellä oli tummat hiukset, ei päähinettä, yllä tumma pusero ja silminnäkijähavainnon mukaan huomiota herättävä kävelytyyli. Miehellä oli mukanaan S-marketin muovipussi.

Hervannassa puolestaan murron kohteena oli Ahertajankadulla sijaitseva katsastusasema. Tämä tapahtui lauantai-iltana hieman ennen puoltayötä. Tekijät olivat poistuneet paikalta ennen vartijan ja poliisipartion saapumista. Rikosilmoitus kirjattiin varkaudesta. Vihjeitä ja havaintoja tapahtuneesta voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Hervannassa murtauduttiin viikonloppuna myös laskettelurinteen kahvioon. Murto havaittiin sunnuntaiaamuna. Kahvion ikkunoita oli rikottu ja paikkoja sotkettu. Varsinainen murtosaalis jäi yhteen kännykkään ja elintarvikkeisiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>