Uutiset

Tampereella useita murtoja viikonloppuna

today31.12.2018

share close

Tampereella murtauduttiin liiketiloihin lauantain ja sunnuntain aikana. Keskustassa murtauduttiin Otavalankadulla sijaitsevaan ravintolaan sisäpihan kautta puoli neljän aikaan sunnuntaiaamuna. Tutkinnassa selvitetään varkaudesta epäillyn miehen henkilöllisyyttä. Hänellä oli tummat hiukset, ei päähinettä, yllä tumma pusero ja silminnäkijähavainnon mukaan huomiota herättävä kävelytyyli. Miehellä oli mukanaan S-marketin muovipussi.

Hervannassa puolestaan murron kohteena oli Ahertajankadulla sijaitseva katsastusasema. Tämä tapahtui lauantai-iltana hieman ennen puoltayötä. Tekijät olivat poistuneet paikalta ennen vartijan ja poliisipartion saapumista. Rikosilmoitus kirjattiin varkaudesta. Vihjeitä ja havaintoja tapahtuneesta voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Hervannassa murtauduttiin viikonloppuna myös laskettelurinteen kahvioon. Murto havaittiin sunnuntaiaamuna. Kahvion ikkunoita oli rikottu ja paikkoja sotkettu. Varsinainen murtosaalis jäi yhteen kännykkään ja elintarvikkeisiin.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%