Uutiset

Vapriikissa vilkas vuosi

Vapriikissa vilkas vuosi

Museokeskus Vapriikki keräsi vuoden 2018 aikana yhteensä 185 000 kävijää. Määrä on korkea, vaikka ennätysvuoden 2017 tulokseen ei ylletty.

Vielä vuonna 2015 Vapriikissa iloittiin, kun vuotuinen kävijämäärä ylitti 100 000. Sen jälkeen Vuosisadan museoksi valitun Vapriikin tavoitteet ovat menneet uusiksi. Viime vuonna museokeskus ylitti ensimmäisen kerran 200 000 rajan.

Vuoden 2019 tarjonnassa nuoria aikuisia houkuttelee myös vaihtuva näyttely Dracula, joka avautuu 15.2. Kesällä avautuva Teatterikaupunki ja syksyn Ostia - portti Roomaan suunnataan enemmän perinteiselle kulttuurista kiinnostuneelle kävijäkunnalle sekä perheille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>