Uutiset

Vuoden ensimmäinen myrsky riehunut Pirkanmaalla, myrskypuuskat jopa yli 20 metriä sekunnissa

Vuoden ensimmäinen myrsky riehunut Pirkanmaalla, myrskypuuskat jopa yli 20 metriä sekunnissa

Vuoden ensimmäinen myrsky saapui yön aikana Pirkanmaalle. Lunta on satanut yöstä alkaen runsaasti ja tuulen voimakkuus puuskissa on ollut kovimmillaan jopa yli 22 metriä sekunnissa. Eniten maakunnan alueella lunta on satanut Oriveden ja Juupajoen alueella. Ajokeli on huono.

Huono sää on edesauttanut monia liikenneonnettomuuksia jo varhain tänään. Onnettomuuksia on sattunut ainakin Sastamalassa tiellä 11, Kangasalla tiellä 9, Juupajoella tiellä 58,Ruovedellä tiellä 338 ja Ylöjärvellä tiellä 65. Suurin osa varhaisaamun tapauksista on jo saatu selvitettyä.

Myrsky on vaikeuttanut myös junaliikennettä. Ainakin Laihia - Vaasa-välillä myrsky on kaatanut puita radalle ja vaurioittanut sähköradan ratajohtoa. Matkustajajunat korvataan tuolla välillä linja-autoilla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>