Uutiset

Vuoden ensimmäinen myrsky riehunut Pirkanmaalla, myrskypuuskat jopa yli 20 metriä sekunnissa

today2.1.2019

share close

Vuoden ensimmäinen myrsky saapui yön aikana Pirkanmaalle. Lunta on satanut yöstä alkaen runsaasti ja tuulen voimakkuus puuskissa on ollut kovimmillaan jopa yli 22 metriä sekunnissa. Eniten maakunnan alueella lunta on satanut Oriveden ja Juupajoen alueella. Ajokeli on huono.

Huono sää on edesauttanut monia liikenneonnettomuuksia jo varhain tänään. Onnettomuuksia on sattunut ainakin Sastamalassa tiellä 11, Kangasalla tiellä 9, Juupajoella tiellä 58,Ruovedellä tiellä 338 ja Ylöjärvellä tiellä 65. Suurin osa varhaisaamun tapauksista on jo saatu selvitettyä.

Myrsky on vaikeuttanut myös junaliikennettä. Ainakin Laihia – Vaasa-välillä myrsky on kaatanut puita radalle ja vaurioittanut sähköradan ratajohtoa. Matkustajajunat korvataan tuolla välillä linja-autoilla.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%