Uutiset

Jämijärvi ehdolla vuoden retkikohteeksi

today9.1.2019

share close

Jämijärvi on valittu Vuoden Retkikohde 2019 -kilpailun finaaliin. Jämijärvellä on kilpailussa yhdeksän haastajaa eri puolilta Suomea.

Tämänvuotisen kilpailun teemana on maastopyöräilyreitit. Pyöräilyyn soveltuvien luontokohteiden kriteerinä on reittikokonaisuus, joka koostuu metsäpoluista, ulkoilureiteistä ja hiekkateistä, joilla pyöräily on sallittu – ei päällystetyistä pyöräteistä. Reitillä pitää myös olla retkeilyä tukevia palveluita, kuten taukopaikkoja, pyöräily-ystävällisiä majoitusmahdollisuuksia ja mieluusti vuokraus- ja opastustoimintaa.

Jämijärven  lisäksi kilpailun finaalissa ovat Imatran Ukonniemi, Hossan kansallispuisto, Urho Kekkosen kansallispuisto, Ylläs, Vedenjakaja-reitistö, Liminka, Fiskars, Syötteen kansallispuisto ja Poronpolku.

Vuoden retkikohde palkitaan Suomen Messusäätiön 5 000 euron stipendillä ja osastopaikalla GoExpo-messuilla. Vuoden retkikohde valitaan yleisöäänestyksellä.  Äänestys päättyy 27. helmikuuta ja voittaja julkaistaan 15. maaliskuuta. Äänestys tapahtuu GoExpo-messujen sivuilla ->

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%