Uutiset

Tampereella mustaa joogaa ja vihreää teetä? Vire-messuilla keskitytään viikonloppuna hyvinvointiin ja terveyteen

Tampereella mustaa joogaa ja vihreää teetä? Vire-messuilla keskitytään viikonloppuna hyvinvointiin ja terveyteen

Vire-messut 2018 (kuva: Mona Räsänen)

Vire – Tampereen terveysmessut starttaa Tampereen Messujen vilkkaan tapahtumakevään hyvinvoivissa merkeissä.  Lauantaina ja sunnuntaina järjestettävä tapahtuma kokoaa hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneet saman katon alle nyt toista kertaa.

Tänä vuonna Yoga Play – Tampereen Joogafestivaalista, Aitoa ja Luomua- sekä Gluteenitonta!-messuista ja Tampereen Vegaanimessuista koostuvassa tapahtumakokonaisuudessa keskitytään tähän hetkeen, stressittömämmän arjen tavoitteluun ja kehon ja mielen hyvinvointiin. Tammikuussa 2018 ensimmäistä kertaa järjestetyillä Vire-messuilla oli 150 näytteilleasettajaa ja tapahtumassa vieraili 4030 paremman arjen ja elämän etsijää.

Tuottaja Tuure Leppämäki kertoi viikonlipun tapahtumasta Ilkka Lahden haastattelussa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>