Uutiset

Pirkanmaa panostaa puurakentamiseen - hurjat tavoitteet vuoteen 2015 mennessä

Pirkanmaa panostaa puurakentamiseen - hurjat tavoitteet vuoteen 2015 mennessä

Pirkanmaa kiihdyttää puukerrosrakentamista tiennäyttäjäksi vähäpäästöisessä rakentamisessa. Tavoite on, että vuoteen 2025 mennessä vähintään kymmenesosa Pirkanmaan uusista kerrostalokohteista rakennetaan puusta ja lisäkerroskohteista kaikki. Neljäsosa oman maakunnan tuotetusta sahatavarasta käytetään oman maakunnan puurakentamiseen.

Tampereen kaupunkia tavoitellaan esimerkin näyttäjäksi Pirkanmaalle ja ajan myötä koko Suomelle.

Maakuntahallitus suuntasi rahoitusta Metsäkeskuksen Puukerrostalorakentaminen kasvuun Pirkanmaalla -hankkeelle Euroopan aluekehitysrahastosta ja valtion rahoituksena yli 82 000 euroa. Hanketta varaudutaan rahoittamaan myös tulevina vuosina.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>