Uutiset

Valkeakoskelaisiin miehiin kohdistuneen henkirikoksen tutkinta etenee - oletko nähnyt rikokseen liittyvää autoa?

Valkeakoskelaisiin miehiin kohdistuneen henkirikoksen tutkinta etenee - oletko nähnyt rikokseen liittyvää autoa?

Kuva: Sisä-Suomen poliisi[/caption]

Sisä-Suomen poliisi on vahvistanut, että se tutkii eilen Valkeakoskella löydettyjen miesten kuolemaa kahtena henkirikoksena. Pelastuslaitos kutsuttiin hieman klo 23.30 paikalle kun kerrostalohuoneistosta levisi savun hajua porraskäytävään. Asuntoon mennessään pelastajat löysivät mieshenkilön, joka tuotiin asunnosta elvytystä varten. Lähes välittömästi havaittiin, että henkilö on menehtynyt ja hänessä on muitakin ulkoisia vammoja, kuin mitä palosta on aiheutunut. Ilmeni, että asunnossa oli myös toinen miespuoleinen vainaja. Myös hänessä oli nähtävissä ulkoisen väkivallan merkkejä.

Poliisi aloitti henkirikostutkinnan ja vainajat siirrettiin TAYS:n obduktio-osastolle. Suoritetussa ulkotarkastuksessa on käynyt ilmeiseksi, että molemmat miehet on surmattu. Miehet ovat Valkeakoskelta. He ovat syntyneet vuonna 1980 ja 1989. Asiaa tutkitaan kahtena murhana sekä tuhotyönä.

Poliisi etsii kuvassa näkyvää henkilöautoa. Autosta ja tapahtumiin liittyvistä tiedoista pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon 050 3137391 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran tulevana maanantaina klo 12.00.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>