Uutiset

Sokoksella yt-neuvottelut – jopa 25 työsuhdetta lopettamisuhan alla

Sokoksella yt-neuvottelut – jopa 25 työsuhdetta lopettamisuhan alla

Tampereen Sokoksessa on aloitettu yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat erikoistavaraosastoilla sekä tukitoiminnoissa työskentelevää henkilöstöä, yhteensä 145 henkilöä. Yhteistoimintaneuvottelut voivat johtaa arviolta 20 - 25 henkilön työsuhteen päättymiseen.

Pirkanmaan Osuuskaupan tiedotteen mukaan Ratinan kauppakeskuksen avaaminen ja käyttötavarakaupan siirtyminen enenevässä määrin verkkoon ovat johtaneet Sokoksen erikoistavaraosastojen asiakasmäärän ja myynnin putoamiseen selkeästi ennakoitua enemmän.

- Myynti on huhtikuusta 2018 eteenpäin laskenut yli 10% verrattuna edelliseen vuoteen, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Ville Jylhä.

Tiedotteen mukaan raitiotietyömaa ja monet erityisliikennejärjestelyt ovat vähentäneet ihmisten halukkuutta asioida keskustassa.

– Toivomme että yhteistä ideointia kaupungin ja yrittäjien kesken olisi enemmän, jotta pystymme takaamaan kaupunkilaisille sujuvan asioinnin ja hyvän palvelutarjonnan keskustan rakennustöiden aikana, Jylhä esittää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>