Uutiset

Nysseissä otetaan käyttöön mobiililiput

Nysseissä otetaan käyttöön mobiililiput

Tampereen seudun joukkoliikenne ottaa käyttöön mobiililipun torstaina 31.1.2019. Ensimmäisessä vaiheessa käyttöön tulevat mobiilikertaliput, joiden hinnoista päätetään joukkoliikennelautakunnassa keskiviikkona 30.1.2019.

Mobiililippujen hinnat on suunniteltu edullisemmiksi kuin tavallisen, rahalla maksettavan kertalipun hinnat. Aikuisen kahden vyöhykkeen mobiilikertalipun hinnaksi esitetään kolmea euroa (tavallinen kertalippu 3,50 €), ja lisäksi mobiilikertalippuun ovat tulossa myös nuorten ja lasten ikäryhmät.

Myöhemmin mobiiliin tuodaan myös muita lipputuotteita. Mobiililippu ostetaan Nysse Mobiili sovelluksella ja sen voi ladata ilmaiseksi Android puhelimelle Googlen Play-kaupasta ja iPhoneen App Store –sovelluskaupasta. Lippu maksetaan Nysse Mobiiliin lisättävällä maksukortilla. Lippu näytetään linja-autossa uuden mallisen matkakortinlukijan alaosassa olevaan QR-koodin lukijaan. Jos autossa ei vielä ole uuden mallista lukijaa, kuljettaja tarkistaa lipun.

Kaikkiin mobiilikertalippuihin sisältyy tunnin vaihtoaika.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>