Uutiset

Nysseissä otetaan käyttöön mobiililiput

today24.1.2019

share close

Tampereen seudun joukkoliikenne ottaa käyttöön mobiililipun torstaina 31.1.2019. Ensimmäisessä vaiheessa käyttöön tulevat mobiilikertaliput, joiden hinnoista päätetään joukkoliikennelautakunnassa keskiviikkona 30.1.2019.

Mobiililippujen hinnat on suunniteltu edullisemmiksi kuin tavallisen, rahalla maksettavan kertalipun hinnat. Aikuisen kahden vyöhykkeen mobiilikertalipun hinnaksi esitetään kolmea euroa (tavallinen kertalippu 3,50 €), ja lisäksi mobiilikertalippuun ovat tulossa myös nuorten ja lasten ikäryhmät.

Myöhemmin mobiiliin tuodaan myös muita lipputuotteita. Mobiililippu ostetaan Nysse Mobiili sovelluksella ja sen voi ladata ilmaiseksi Android puhelimelle Googlen Play-kaupasta ja iPhoneen App Store –sovelluskaupasta. Lippu maksetaan Nysse Mobiiliin lisättävällä maksukortilla. Lippu näytetään linja-autossa uuden mallisen matkakortinlukijan alaosassa olevaan QR-koodin lukijaan. Jos autossa ei vielä ole uuden mallista lukijaa, kuljettaja tarkistaa lipun.

Kaikkiin mobiilikertalippuihin sisältyy tunnin vaihtoaika.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%