Uutiset

Pohjoismaiden suurin virtuaalipuisto Pikseli Särkänniemen sisähuvipuistoon Ideaparkiin

Pohjoismaiden suurin virtuaalipuisto Pikseli Särkänniemen sisähuvipuistoon Ideaparkiin

Särkänniemen sisähuvipuisto Zonesin yhteyteen avataan 16.2. uusi virtuaalipuisto. Virtuaalitodellisuuden (VR) suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana huimasti. Pohjoismaiden johtava virtuaalipuistotoimija Pikseli avaa nyt ainoan toimipisteensä pääkaupunkiseudun ulkopuolella Särkänniemen sisähuvipuistoon Zonesiin Lempäälän Ideaparkissa. Särkänniemen sisähuvipuistoon tulee 12 pelitilaa ja laaja pelivalikoima.

Samalla sisähuvipuisto uudistuu, ja jatkossa koko alueelle on vapaa pääsy. Tämä mahdollistaa paremmin tarjontaan tutustumisen ja sopivan lipputuotteen löytämisen. Lisäksi valikoimiin tulevat Perheliput ja Sarjaliput.

Myöhemmin keväällä avautuu E-urheiluareena, joka entisestään laajentaa tarjottavia palveluita. Suunnitelmat julkaistaan vielä alkukeväästä.

-Särkänniemen sisähuvipuisto Zonesin uudistukset tukevat hienosti Ideaparkin kokonaistarjontaa, missä elämykset, harrastukset sekä valtakunnalliset urheilutapahtumat ovat jo tällä hetkellä poikkeuksellisen isossa roolissa. Pikselin ainutlaatuinen virtuaalipuisto tarjoaa monelle asiakasryhmällemme monipuolisia elämyksiä, ja E-urheiluareena sekä E-sports tapahtumat kauppakeskuksen eri tiloissa mahdollistavat Ideaparkille paikan E-sports –toiminnan keskiönä,kertoo Ideaparkin kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>