Uutiset

Pohjoismaiden suurin virtuaalipuisto Pikseli Särkänniemen sisähuvipuistoon Ideaparkiin

today24.1.2019

share close

Särkänniemen sisähuvipuisto Zonesin yhteyteen avataan 16.2. uusi virtuaalipuisto. Virtuaalitodellisuuden (VR) suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana huimasti. Pohjoismaiden johtava virtuaalipuistotoimija Pikseli avaa nyt ainoan toimipisteensä pääkaupunkiseudun ulkopuolella Särkänniemen sisähuvipuistoon Zonesiin Lempäälän Ideaparkissa. Särkänniemen sisähuvipuistoon tulee 12 pelitilaa ja laaja pelivalikoima.

Samalla sisähuvipuisto uudistuu, ja jatkossa koko alueelle on vapaa pääsy. Tämä mahdollistaa paremmin tarjontaan tutustumisen ja sopivan lipputuotteen löytämisen. Lisäksi valikoimiin tulevat Perheliput ja Sarjaliput.

Myöhemmin keväällä avautuu E-urheiluareena, joka entisestään laajentaa tarjottavia palveluita. Suunnitelmat julkaistaan vielä alkukeväästä.

-Särkänniemen sisähuvipuisto Zonesin uudistukset tukevat hienosti Ideaparkin kokonaistarjontaa, missä elämykset, harrastukset sekä valtakunnalliset urheilutapahtumat ovat jo tällä hetkellä poikkeuksellisen isossa roolissa. Pikselin ainutlaatuinen virtuaalipuisto tarjoaa monelle asiakasryhmällemme monipuolisia elämyksiä, ja E-urheiluareena sekä E-sports tapahtumat kauppakeskuksen eri tiloissa mahdollistavat Ideaparkille paikan E-sports –toiminnan keskiönä,kertoo Ideaparkin kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%