Uutiset

Varkaus iäkkäämmän naisen kotona - poliisi kaipaa vihjeitä

Varkaus iäkkäämmän naisen kotona - poliisi kaipaa vihjeitä

Viime perjantaina 25.1.2019 iltapäivällä Ylöjärven Viljakkalassa on nuori nainen tullut vanhemman naisen rivitaloasuntoon sisälle lukitsemattomasta ovesta. Nainen oli ollut tuttavallinen, esitellyt itsensä ja kysellyt kuulumisia. Hän ikään kuin esiintyi hoitoalan ihmisenä ja kulki asunnon haltijan perässä keittiöön. Nainen viipyi asunnossa noin 15 minuuttia.

Tapahtuman jälkeen selvisi, että asunnon makuuhuoneessa olleesta asunnon haltijan lompakosta oli anastettu rahaa ja pankkikortti. Tämän perusteella on todennäköistä, että asuntoon oli tullut kaksi henkilöä. Toisen kiinnittäessä asunnon haltijan huomion itseensä, oli toinen käynyt anastamassa esineet makuuhuoneesta.

Tekijän tuntomerkkeinä on noin 30- vuotias nainen, tummat lyhyehköt hiukset, tumma vaatetus ja hän puhui sujuvaa suomea.

Mahdolliset yleisövihjeet tapahtumaan liittyen voi ilmoittaa poliisille sähköpostiin: vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>