Uutiset

Poliisi kaipaa yhä havaintoja kadonneesta Jere Lindellistä

Poliisi kaipaa yhä havaintoja kadonneesta Jere Lindellistä

Ylöjärven Viljakkalassa viimeksi asunut 21-vuotias Jere Lindell on edelleen kateissa, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Viimeiset tiedot hänestä ovat joulun jälkeisiltä päiviltä. Lindell on vartaloltaan hoikka ja 176 cm pitkä. Myös Lindellin käytössä ollut viininpunainen Audi A4, vuosimalllia -95, on kateissa.

Poliisi on julkaissut kuvat kadonneesta ja hänen käytössään olevasta autosta, ja pyytää ilmoittamaan kaikista tiedoista tai havainnoista puhelinnumeroon 0295445317 tai sähkpostiosoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>