Uutiset

Tampereen Ikuriin avautuu jälleen jääveistospolku

Tampereen Ikuriin avautuu jälleen jääveistospolku

Tampereen Ikurissa avautuu jälleen jääveistospolku sunnuntaina 3. helmikuuta. Ikurin Vire ja Ikuri-Haukiluoman omakotiyhdistyksen järjestämän pääsymaksuttoman jääveistos-, valo-, äänitapahtuman teemana on tänä vuonna syntymästä kuolemaan. Elämänpolku nimisessä tapahtumassa on mukana toistakymmentä valaistua teosta, jotka sijoittuvat noin 300 metrin pituisen polun varrelle.

Ikurin Vire ja Ikuri-Haukiluoman omakotiyhdistys on kahtena viime talvena järjestänyt Ikurin Virelän lähimetsään rakennetun, pääsymaksuttoman jääveistos-, valo-, äänitapahtuman. Tammerkosken Nuorkauppakamarin yleisöäänestyksessä Ikurin jääveistostapahtuma ”Pyhäpolku” valittiin vuoden 2018 Tamperelaiseksi ilmiöksi. Tapahtumassa kävi runsaan kuukauden aikana noin 30 000 vierasta.

Elämänpolun avajaisia vietetään Ikurin Virelässä sunnuntaina 3. helmikuuta 2019 klo. 17.00 osoitteessa Tuohikorventie 27, 33340 Tampere. Pääsymaksuton tapahtuma on avoinna ympäri vuorokauden ja sääolosuhteista riippuen maaliskuulle asti. Polunkiertäjille suositellaan pitäväpohjaisia jalkineita, sillä suuren kävijämäärän kulku tamppaa lumisen polun paikoitellen liukkaaksi.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>