Uutiset

Tampereen Ikuriin avautuu jälleen jääveistospolku

today31.1.2019

share close

Tampereen Ikurissa avautuu jälleen jääveistospolku sunnuntaina 3. helmikuuta. Ikurin Vire ja Ikuri-Haukiluoman omakotiyhdistyksen järjestämän pääsymaksuttoman jääveistos-, valo-, äänitapahtuman teemana on tänä vuonna syntymästä kuolemaan. Elämänpolku nimisessä tapahtumassa on mukana toistakymmentä valaistua teosta, jotka sijoittuvat noin 300 metrin pituisen polun varrelle.

Ikurin Vire ja Ikuri-Haukiluoman omakotiyhdistys on kahtena viime talvena järjestänyt Ikurin Virelän lähimetsään rakennetun, pääsymaksuttoman jääveistos-, valo-, äänitapahtuman. Tammerkosken Nuorkauppakamarin yleisöäänestyksessä Ikurin jääveistostapahtuma ”Pyhäpolku” valittiin vuoden 2018 Tamperelaiseksi ilmiöksi. Tapahtumassa kävi runsaan kuukauden aikana noin 30 000 vierasta.

Elämänpolun avajaisia vietetään Ikurin Virelässä sunnuntaina 3. helmikuuta 2019 klo. 17.00 osoitteessa Tuohikorventie 27, 33340 Tampere. Pääsymaksuton tapahtuma on avoinna ympäri vuorokauden ja sääolosuhteista riippuen maaliskuulle asti. Polunkiertäjille suositellaan pitäväpohjaisia jalkineita, sillä suuren kävijämäärän kulku tamppaa lumisen polun paikoitellen liukkaaksi.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%