Uutiset

Junaliikenteessä perutaan vuoroja loppuviikon aikana

Junaliikenteessä perutaan vuoroja loppuviikon aikana

Junien kaukoliikenteessä perutaan edelleen joitakin vuoroja torstaina ja perjantaina. Peruutuksia aiheutuu ainakin Tampereen ja Turun sekä Tampereen ja Porin välelle. Peruttujen vuorojen matkustajille järjestetään korvaavat kuljetukset busseilla ja muilla junavuoroilla.

Haastavat sääolosuhteet vaikuttavat junakalustoon ja ratainfraan, kuten vaihteiden kääntymiseen ja junien sähkö- ja paineilmajärjestelmiin. Ennakoivilla peruutuksilla saadaan lisäaikaa kaluston sulattamiselle sekä huolloille, millä pyritään varmistamaan kaluston riittävyys tulevina päivinä ja varaudutaan pian käynnistyvään hiihtolomaliikenteeseen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>