Uutiset

Sään lämmetessä huomio kattojen lumikuormiin ja liukkaisiin jalkakäytäviin

Sään lämmetessä huomio kattojen lumikuormiin ja liukkaisiin jalkakäytäviin

Ainakin ensi viikon alkuun saakka lämpimänä pysyvän sään myötä muistutetaan kiinnittämään huomiota turvallisuuteen. Talojen katoilla olevat lumikuormat lähtevät nyt herkästi liikkeelle. Lisäksi jalkakäytävät liukastuvat huomattavasti vesi- ja räntäsateiden myötä.

Viime aikojen lumentulon myötä kapeiksi jääneet ajoväylät, aurausvallit ja tekemättömät lumityöt aiheuttavat poikkeuksellisen paljon hankaluuksia myös jätteenkuljetuksille. Pirkanmaan Jätehuolto muistuttaa, että noin 12 000 jäteastian tyhjennys päivässä vaatii talven keskellä yhteistyötä.

Kuljettajan työtä voi helpottaa luomalla lumet ja huolehtimalla hiekoituksesta jätepisteen ympäristössä. Lumien poistaminen jäteastian päältä parantaa jätteenkuljettajien työturvallisuutta. Erityisen vaikeita paikkoja on etenkin Tampereella Pispalassa, Armonkalliolla ja keskustassa.

Liukkaat tiet tai kapealle väylälle pysäköidyt autot saattavat estää kokonaan pääsyn jollekin alueelle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>