Uutiset

Sään lämmetessä huomio kattojen lumikuormiin ja liukkaisiin jalkakäytäviin

today8.2.2019

share close

Ainakin ensi viikon alkuun saakka lämpimänä pysyvän sään myötä muistutetaan kiinnittämään huomiota turvallisuuteen. Talojen katoilla olevat lumikuormat lähtevät nyt herkästi liikkeelle. Lisäksi jalkakäytävät liukastuvat huomattavasti vesi- ja räntäsateiden myötä.

Viime aikojen lumentulon myötä kapeiksi jääneet ajoväylät, aurausvallit ja tekemättömät lumityöt aiheuttavat poikkeuksellisen paljon hankaluuksia myös jätteenkuljetuksille. Pirkanmaan Jätehuolto muistuttaa, että noin 12 000 jäteastian tyhjennys päivässä vaatii talven keskellä yhteistyötä.

Kuljettajan työtä voi helpottaa luomalla lumet ja huolehtimalla hiekoituksesta jätepisteen ympäristössä. Lumien poistaminen jäteastian päältä parantaa jätteenkuljettajien työturvallisuutta. Erityisen vaikeita paikkoja on etenkin Tampereella Pispalassa, Armonkalliolla ja keskustassa.

Liukkaat tiet tai kapealle väylälle pysäköidyt autot saattavat estää kokonaan pääsyn jollekin alueelle.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%