Uutiset

Virtain tiistaisessa kolarissa kuoli 1940-luvulla syntynyt mieskuljettaja

Virtain tiistaisessa kolarissa kuoli 1940-luvulla syntynyt mieskuljettaja

Virroilla  tiistaina 12.2.2019 klo 14.38 VT 23 Palolammintiellä tapahtuneessa onnettomuudessa on kuollut 1940-luvulla syntynyt kihniöläinen mieshenkilö. Mieshenkilö oli yksin kuljettamassaan autossa, joka oli liikennekäytöstä poistettu.

Toisena osallisena kolarissa oli 1950-luvulla syntynyt virtolainen nainen, joka loukkaantui onnettomuudessa. Naisen vammat vaativat sairaalahoitoa, mutta eivät alkutietojen mukaan ole hengenvaaralliset. Nainen oli yksin kuljettamassan autossa.

Kolarin syyksi epäillään liian suurta tilannenopeutta. Mieshenkilön kuljettama auto on osunut vastaan tulleen ajoneuvon keulaan vasen kylki edellä. Jäisessä tiestä löydettiin myös ajoneuvon liukumajälkiä ennen törmäyspaikkaa.

Asiaa tutkitaan Virtain poliisin toimesta liikenneturvallisuuden vaarantamisena eikä poliisi tiedoteta asiasta enempää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>