Uutiset

Poliisi joutui tekemisiin päihtyneiden kuljettajien kanssa Tampereen yössä

Poliisi joutui tekemisiin päihtyneiden kuljettajien kanssa Tampereen yössä

Poliisi joutui tekemisiin päihtyneiden kuljettajien kanssa viime yönä ja eilen illalla.

Tampereella Jokipohjantiellä pysäytetty kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Alkometripuhallustulos näytti 0 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille sekä bentsodiatsepiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja ajoneuvon omistajuussuhteetkin olivat epäselvät.

Tesomankadulla poliisi suoritti rattijuopumusvalvontaa, ja partion huomion kiinnitti epätavallisen hiljaa ajava henkilöautoilija. Autoa kuljettanut mies vaikutti päihtyneeltä ja tokkuraiselta. Huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle, amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Häntä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>