Uutiset

Arto Rastas vetämään Laukon kartanon ravintolaa

Arto Rastas vetämään Laukon kartanon ravintolaa

Keittiömestari Arto Rastas haluaa tuoda rentoa tunnelmaa kartanomiiljööseen[/caption]

Vesilahdella sijaitsevan matkailukohteen, Laukon Kartanon ravintolasta on kutsuttu vastaamaan keittiömestari Arto Rastas. Rastas on arvostettu ja palkittu keittiömestari, jolla on pitkä kokemus myös kartano- ja kesäravintoloista Villa Hakkarista Tyrvään Pappilaan.

Hän lupaakin Laukkoon laadukasta mutta rennolla otteella valmistettavaa ja nautittavaa ruokaa, jossa kotimaiset ja lähituottajien raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa. Varsin maltillisesti hinnoiteltujen pöytiin tarjoiltujen annosten ohella luvassa on runsas alkupalapöytä. Kokit valmistavat ruokaa myös ulkosalla grillaten.

Arto ja Katja Rastas palkittiin hiljattain PRO Yrittäjä -palkinnolla. Kesäravintola avautuu heidän vetämänään 4.6. ja sulkeutuu syksyllä 1.9. Ryhmille avoinna tilauksesta 1.5.– 30.9.

Historiallinen Laukon kartano sijaitsee Vesilahdella noin 40 km Tampereen eteläpuolella. Yksi suosituimmista kotimaan kulttuurimatkailukohteista tarjoaa kesäkonsertteja, historiallisia tapahtumia, taidenäyttelyitä ja laadukkaita ravintolapalveluita.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>